"A story of a glamour woman"

"A story of a glamour woman" aneb každodenní příběhy jedné ženy - http://www.hankapiskova.cz/

úterý 13. srpna 2013

Den 78

Well :)

Dnes je sice úterý, ale tady máme pondělí :) Každé pondělí mám volno a nepracuju a dnes jsem se rozhodla, že si udělám prima den a půjdu se podívat do nového vegetariánského bistra u nás v “Židech”. Bylo to hodně mňam! Akorát došla grilovaná zelenina, což mě hóóódně mrzelo, protože vypadala fakt luxusně. A vlastně došly i brambory :) Nicméně jsem se dnes odvázala :) a dala jsem si květák v bešamelu, který byl opravdu exkluzivní! Doporučuju zajít...

Jinak ráno stále běhám a začínám to opravdu milovat! Miluju ten pobyt v lese. Miluju to, že tam nikdo není. Miluju to spojení s přírodou po ránu... No a tak trošku nesnáším mýho psa, protože lítá všude kolem (mazák jeden, už to tam zná) a já ho musím furt vyvolávat :)

Snídaně: pozor změna! :) domácí musli (samozřejmě z ovesných vloček :) ) s jogurtem

Oběd: květák v bešamelu, jakýsi vege karbanátek, rajčata, tzaziky (bo jak se to píše :) )

Po obědě zmrzlina ;) která mi trošku přistála na mých krásných, krátkých a světlých šatičkách... hraju si na dámu a jsem čuně :)

Svačina: ani nevím... jo, nektarinka

Večeře: 2x knackebrot s vege pomazánkou

Dostala jsem otázku co dělám, když přijdou chutě. Jak si s tím poradím... no :) co na to říct. V okamžiku, kdy jsem se přestala zaměřovat na jídlo a začala jsem se zaměřovat na sex, s tím nemám až takový problém :) takže, když přijdou chutě, žhavím linky a když to úplně nejde, zkouším se dokonale poznávat sama :)

Ale teď vážně :) je to možná zvláštní, ale za poslední měsíc se mi téměř nestalo, že bych měla nějaký výjimečný chutě. A pokud mám, tak si prostě něco dám. Ale že bych měla chuť na vlašák nebo zákusek, tak to fakt nemám... možná mi hodně pomohl ten seminář u Andyho Winsona. 

Představím si vždycky to jídlo rozložený. Třeba větrník (btw miluju tu chuť!) takže... představím si na talířku bílou mouku a vedle ten ztužený tuk. Potom vejce. No a pak zvlášť náplň - to je taky panečku dobrota... a je po chuti :) jak jednoduché :) spíš mám občas chuť na čokoládu, kterou ovšem jím téměř denně, takže jsou chutě ukojeny (i když, co mám v životě zpět ty něžnosti tolik už tu čokoládu nepostrádám :) ).

No a jinak ani nevím. Třeba když měl můj pan bratr narozeniny a pekl tam to prase, byla jsem i já tak trošku prase a milé prase jsem sežrala :) Sice ne moc, ale dala jsem si ho. A když už jsme u těch prasečinek, ten můj milenec je taky pěkný čuně :) Jo a holky, už se vám stalo, že jste otevřely ty dveře, za kterými se schovává ta vaše perverzní divoška? Tak na to pozor :) to může bejt nebezpečný, udělejte to až na to budete fakt připravený, je to jako dost úlet :)

Nicméně, já jsem téměř 3 roky byla za hodnou holku a čekala jsem na pana božského. Jako když jsem byla malá a myslela jsem si, že když budu hodná, dostanu na vánoce koně. No... :) pochopila jsem, že koně nedostanu, začala jsem zlobit a rozhodla jsem se, že si ho koupím sama! Tak asi tak... 3 roky, kdy jsem se milovala jen velmi zřídka a tak trošku dietně (vždy, když jsem si myslela, že by muž mohl být můj partner - což byli pouze 3 za celou dobu) a zato jsem se plnila nedietně vším možným k jídlu... tak tyhle 3 roky právě skončily :) Otočila jsem to. Dietně jím a pěkně kaloricky se miluju!

Stále je pro mě mé tělo posvátný chrám a velmi si hlídám všechny “kanály”, kterými do mého těla může něco vstoupit. Ať už je to moje pusinka, čičinka nebo ouška :) tzn že si vybírám co jím, s kým se miluju a co poslouchám... a v tom spatřuju celé kouzlo. Nejsme popelnice, aby naším tělem prošlo všechno, co se někde válí ladem... a co se týká jídla... kdyby vám náhodou bylo líto někdy třeba něco vyhodit (nějaký zbytek nebo půlku nanuka, když už nemůžete nebo nechcete atd...) tak si řekněte toto... když to vyhodím, kde to skončí? No a když to sním, kde to nakonec skončí? ;) Proč věc, která skončí úplně stejně “prohnat” naším tělem ;)



Krásný den či večer a pokud se vám můj blog líbí, udělejte pro mě něco, sím.... sdílejte ho dál.

Díky moc ♥ s úctou a láskou (naplněná) Hanka :)

www.hankapiskova.cz

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. Měj krásné dny. Hanka