"A story of a glamour woman"

"A story of a glamour woman" aneb každodenní příběhy jedné ženy - http://www.hankapiskova.cz/

pátek 19. července 2013

Den 53

Život je nádherný! Cítíte to? Ještě jsem tu nepsala o tom, jak vlastně vnímám život. Je to soubor jednotlivých dnů, které jsou plné rituálů. Ať si je uvědomujeme nebo ne, máme je! Jak jsem změnila svůj život? Změnila jsem svoje rituály. Jak prosté, že? :)

První rituál, který jsem si nastavila je uvědomění si, jaký dar je dnešní den. To, že ráno otevřu oči...  že jsem still alive a můžu tvořit svůj svět. Nadechnu se, usměju se a ještě v polospánku si procítím vděčnost a pokoru k životu. Potom si promítnu svůj den jako v nějakém kině, tak, jak bych chtěla aby vypadal a rozhodnu se, jaký ten dnešní den bude. Děláte to taky, i když to možná nevíte ;) jestli bude den jako krok k výšinám či cesta do sklepa, o tom rozhodujeme vždycky jenom my a nikdo jiný. Pokud dáváte tuto “moc” do rukou někoho druhého, máte problém ;)

Tak tedy, další nádherný den přede mnou! Každá situace a každý člověk, které během dne potkám, můžou změnit celý můj život. Je to jen o tom, jak se na to dokážu podívat. Vidím lidi jako prudiče a životní situace jako problém? Ok, užij si to děvčátko, je to tvoje volba :) Každý v životě potká člověka, který s ním zatřese a rozpohybuje ten nejtemnější kal, který má uložený na dně své duše a možná o něm ani neví. Jaká je vaše reakce? Nenávidíte toho člověka a nebo si řeknete... mám co dělat, abych to vyčistil/a :) Tak s chutí do toho ať už je ten bordýlek pryč ;)

Hubnutí je jako očišťování sebe sama od nánosů špíny. Špíny, kterou jsme se báli umýt, aby nebyla vidět naše zářivá podstata. Pokud máš nějaká kila navíc, co pod nimi schováváš? Já jsem ukrývala svou krásu. Proč? Protože jsem se bála že ten, kdo ji uvidí ji bude chtít. A když ho pustím blíž k sobě, mohl by mě také zranit. Ano! Jistě že mohl! Když se někomu odevzdáme, riskujeme zranění. Ale když to neuděláme, nikdy neprožijeme lásku. A taky se nikdy nepodíváme na dno své duše. Prožíváme život jen napůl. Co myslíte není čas začít žít naplno? Riskovat zranění proto, abychom mohli prožít lásku a ne jen jakousi náhražku?

Je to jako kdyby před námi každý den stál nastartovaný  favorit a mercedes. U každého z nich stojí portýr a otevírá nám dveře... do kterého z aut nastoupíte dnes? Ano, je to tak... rozhodujeme o tom my! Jsou tu každý den obě dvě auta, vždy jsou tu minimálně dvě možnosti... A fakt je i to, že někdy potřebujeme zkusit jízdu v rozpadajícím se favoritu, abychom si potom uměli vychutnat komfort mercedesu ;)  

Tak tedy dnešní váha: 89,6

Snídaně: ovesná kaše + třtinový curk a skořice

Oběd: poprvé za celou dobu těstoviy (ale fitness a s vyšším podílem bílkoviny a mořskými řasami - dárek od jedné klientky) se špenátem a vajíčkem - byly výborný, děkujeme Evičko ;)

Svačina: bílý živý jogurt + tvrdý tvaroh + trošku domácích musli

Večeře: 2x knackebrot s domácí lučinou, rajčata

Pár třešniček

Jo a večer jsem si dopřála takovou malou prasárničku :) Irskou kávu... a pak výborný ledový čaj s malinami - příště si dám jen ten čaj, je zajímavý, že mi ta káva s panákem a se šlehačkou vlastně zas až tak moc nechutnala :)

Krásný den miláčkové. A usmějte se na svět, svět se potom usměje na vás ♥

http://www.hankapiskova.cz/

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. Měj krásné dny. Hanka