"A story of a glamour woman"

"A story of a glamour woman" aneb každodenní příběhy jedné ženy - http://www.hankapiskova.cz/

pondělí 3. června 2013

Den dva

28.5.2013


Dnes ráno jsem vstala brzy a šla poprvé běhat. Dostala jsem plán od mého trenéra a první týden mám za úkol běhat 10 minut. Běžela jsem 5 a musela jsem na chvíli přejít do chůze :) Ale vím, že to zvládnu. Potom jsem asi dvě minutky pokračovala rychlou chůzí a opět dvě minuty běžela. Pak jsem měla problém, páč tam byl kopec :) takže jsem asi 4 minuty šla a pak na závěr ještě minutu běžela, co nejrychleji to šlo (zas tak moc rychle to asi nebylo :) )


Snídaně: jeden plátek chleba, půlka s tvarohovým sýrem a půlka s máslem a džemem, mňam :)


Oběd: Jsem na sebe pyšná, dala jsem si salát s grilovaným kozím sýrem a moc mi chutnal (a to bych donedávna nedala nic z kozy do pusy!). Cítila jsem se po něm úžasně.


Svačinu jsem dnes nějak nezvládla, ale je to ok, hlad jsem neměla.


Večeře: výborný zeleninový salátek s balkánským sýrem a olivovým olejem


Jo a ranní váha: 97,2 (30 deka rozpuštěno, juchů)


Cítím se dnes skvěle. Ještě skvěleji než obvykle. Kamarádka mě dnes požádala o “terapeutické sezení” a řekla mi, že si mám vymyslet hodinovou sazbu a že mi za to bude platit. Wow!


Taky mi volal jeden muž z víkendového semináře, zajímavé... že bych se už opravdu pustila té představy, že jsem sice nádherná žena, ale není to na mě moc vidět? Nechápu, jak jsem tomu tak dlouho mohla věřit. Na lístečkách z Bratislavy se mnohokrát opakovalo jak mám krásný úsměv a energii. Jo, už vážně věřím tomu, že jsem krásná, skvělá a výjimečná žena. Už taky bylo načase :)


Rozhodla jsem se, že ze svého hubnutí udělám veřejný projekt a učiním tzv. veřejný závazek. Budu zveřejňovat průběh hubnutí na internetu a ráda bych inspirovala další ženy. A přiznávám, taky je to moje strategie na mě, páč když už něco takovýho veřejně řeknu, musela bych se hanbou propadnout, abych pak říkala nějaký stupidní výmluvy.


Jo a taky mám zajímavý představy o mým panu trenérovi... hmmm, mám bujnou fantazii, že by to bylo tou zeleninou a nebo sýrem z kozlíka? :)

www.hankapiskova

1 komentář:

  1. Ahoj, právě dnes je to rok co jsem začala hubnout. Dala jsem dolů nějakých 15 kilo a pak nastaly zdravotní komplikace a já se ted pořád držím svých 57 kg. Je to akorát ale ne na moji výšku. A tak jsem ted začala znovu hubnout ale tentokrát během. Dnes jsem narazila na tvůj blog, a i když vím že ty už jsi někde daleko od tvého druhého dne, tak přesto doufám že se ti všechno podařilo a už ted vím že jedním dechem zhltnu všechny tvé články. Taky si o tom vedu blog, je to dobrý způsob jak vydržet. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Měj krásné dny. Hanka