"A story of a glamour woman"

"A story of a glamour woman" aneb každodenní příběhy jedné ženy - http://www.hankapiskova.cz/

pondělí 10. června 2013

Den 11-14

Můj milý deníčku :)

ve středu ráno jsem vyrazila směr Praha (a odtud jsem podnikla ještě dva výlety kousek dál) a vrátila jsem se včera večer (neděle) kolem šesté. Jsem grogy! Nezvládala jsem zapisovat dojmy ani jsem nebyla schopná moc hlídat co jím. Probíhalo to dost nekontrolovatelně (školení, na kterém jsem si nemohla vybrat kdy a co budu jíst), seminář, kde byly určené pauzy a šlo se na jídlo do restaurace, večerní nebo spíš skoro noční přejezdy z Prahy do Plzně. Snídaně v autobuse, večeře nikde nebo v restauraci... no divočina :) Takže totální zmat bez disciplíny. Cvičení nula, lítání po Praze s kufrem střídalo dlouhý sezení.

Jeden den jsem nejedla skoro nic jiného než zeleninu, další den jsem měla výborný a poměrně velký vegetariánský oběd... A jiný den jsem se nevyhla půlce bagety a kousku čokoládového dortu (ale aspoň byl prý z pravé čokolády a byl teda naprosto luxusní. Jsem na sebe pyšná, že jsem půlku toho kousku nechala a nesežrala jsem ho celej :) )

Přemýšlím jak hodně mám zacházet do svého soukromí a nezatáhnout do toho lidi, kteří jsou mi blízcí... možná chápete, možná ne :)

Nacházím se v době před menstruací a to naše ženský tělíčko zadržuje vodu (a to moje je na tohle specialista), takže váha stojí. Dnes ráno (pondělí) je 95 kg.

Povím vám někdy později o úžasném dvoudenním semináři Denisy a Richarda, bylo to ve znamení radosti, pláče a léčení. Vlastně celých 5 dní pro mě bylo ve znamení léčení pomocí mužské a ženské energie. Na semináři jsem dostala tolik podpory a lásky od žen a taky nádhernou zpětnou vazbu od jednoho staršího muže. No a v reálu jsem dostala krásnou mužskou energii, která pro mě je taky velmi léčivá. Užívám si, že jsem se už naučila s láskou přijímat. Opět vše ve správný čas a dalo by se říct v plnotučné formě :)

Tak tedy zpět do režimu den za dnem :)

Rozhodla jsem se, že si budu psát zápisky večer a shrnu tam celý den. Takže dnes večer. Každopádně prozradím, že zlobím a jsem nedisciplinovaná, dnes ráno jsem se rozhodla necvičit, přesto, že jsem už mohla :)

Pondělí 10.6.

www.hankapiskova.cz

1 komentář:

  1. Ahoj Hani, mas super motivaci a koukam jak puk, ze ses dala na vojnu! Drzim palce! Akorat s tim jidlem se mi to nelibi. Tohle neni spravnej jidelnicek a vubec se nedivim, ze mas po takovyhle kombinaci chute na sladky. Nepujde to bez bilkovin a bez kvalitnich sacharidu. Az se potkame, muzem to probrat. Mej se krasne a fandim!
    Radka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Měj krásné dny. Hanka